• جستجو
  • 1403/01/10
روش برخورد با حسادت دیگران

چگونه با حسادت دیگران برخورد کنیم ؟

  • نویسنده سایت
  • روانشناسی
  • پیشرفت و موفقیت
  • 5
  • ‫۴ سال و ۹ ماه قبل، چهار شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ساعت ۰۸:۳۰
به اشتراک بگذارید

حسادت یکی از آن اخلاق هایی است که هیچ کدام از ما آن را دوست نداریم و در مواقعی واقعا آزار دهنده می شوند. اما چگونه می توان با آن برخورد کرد؟ در این مقاله ما به طور کامل راه های برخورد با حسادت را برایتان شرح می دهیم.

چگونه با حسادت دیگران برخورد کنیم؟

ریشه ی حسادت را در خودتان بکشید.

حسادت از ضعف های انسان ناشت می گیرد و زمانی که فردی به شما حسادت می کند، در گوشه ای از ناخودآگاه ذهن خود از ضعف خودش رنج می برد.
اما علاوه بر آن، گاهی اوقات فرد خودش موجب می شود که دیگران به او حسادت کند آن هم با رفتار های نادرست و نا به جا. در بعضی مواقع شما اشتباه رفتار می کنید و افراد مستعد حسادت هم به دلیل ضعفی که دارند، به سمت حسادت کردن سوق پیدا می کنند. پس شما هم باید در رفتار هایتان تجدید نظر کنید و هوشمندانه تر عمل کنید.

 

از تکنیک اگه جایش بودم استفاده کنید.

این تکنیک به این صورت است که شما زمانیکه یک فرد حسود با دیگری برخورد می کند، رفتار های شخص دوم را در نظر می گیرید و به خودتان می گویید اگر من به جای آن فرد بودم، چنین کاری انجام می دادم. در این مواقع خوب فکر کنید که اگر جای آن فرد بودید چه کاری انجام می دادید. شما می توانید این رفتار ها را در یک دفتر جمع آوری کنید و بدین ترتیب، شما کلی تجربه های خوب به دست آورده اید و پیشرفت کرده اید.
با این کار مغز شما انعطاف بیشتری پیدا می کند و بهتر یاد می گیرد که در برابر این افراد چه رفتار هایی از خودش نشان دهد.

 

به نقاط رفتاری و فکری مثبت فرد حسود بیشتر توجه کنید.

اگر در زندگی شما افراد حسودی وجود دارند که رابطه شان با شما نزدیک است، می توانید در هر دیدار با او نقاط مثبت و خوب او را یادآوری کنید. مثلا اگر او در کارهای کامپیوتری خوب است، از او در مورد مشکلاتتان بپرسید.
این کار هم موجب می شود که خودتان نسبت به آن فرد کینه ای به دل نداشته باشید و از طرفی دیگر هم توجه و محبت او به سمت شما جلب شده و در می یابد که شما با او دشمنی ندارید.

 

به حرف های طرف مقابل گوش دهید.

یکی از راهکارهای اساسی برای خاموش کردن شعله ی حسادت دیگران، گوش دادن به حرف های طرف مقابل است. بسیاری از مشکلات با صحبت کردن قابل حل هستند. مواقعی که افراد شنیده می شوند، متوجه می شوند که شما به آن ها توجه می کنید و همین می تواند موجب شما که از شعله ی حسادتشان نسبت به شما کاسته شود.

کارهای حسودان را تلافی کنید.

در برخی موارد شما نمی توانید به هیچ صورتی حسادت دیگران را خنثی کنید و در این صورت است که شما برای حفظ اعتبار خودتان باید واکنشی نشان دهید. پس باید سعی کنید تلاش های دیگران برای بی اعتبار کردن خودتان را از بین ببرید و نابود کنید.
برای این کار مثلا اگر رفتاری بدگویانه یا تهمت امیز از سوی آنان دیدید، کاری کنید که خلاف حرف هایشان ثابت شود. توجه کنید که شما نباید مثل او رفتار کنید چرا که این کار نه تنها کمکی نمی کند بلکه شدت توهین های او را افزایش می دهد.
همیشه سعی در سرحال نشان دادن خودتان باشید و لبخند بزنید و سعی کنید که از بدگویی کردن و غیبت از طرف مقابل در نزد بقیه خودداری کنید.

 

با حسودان صحبت کنید


 
افراد حسود را از عیب های زندگیتان آگاه کنید.

گاهی اوقات این افراد به دلیل درگیر بودن ذهنشان با مسائل زندگی خودشان، قدرت تحلیل زندگی شما را ندارند و به همبن دلیل فقط نکات مثبت و خوب آن را می بینند و توجهی به ضعف های آن ندارند.  
اگر افراد همیشه در حال تعریف کردن از خوبی ها وشانس و موفقیت شما در زندگی هستند در حالیکه ناراضی به نظر می رسند، به او یادآوری کنید که در زندگی شما هم مشکلاتی وجود دارد که او نمی داند و گاهی اگر صلاح می بینید، چالش ها و مشکلاتتان را با او در میان بگذارید تا متوجه شود که زندگی شما آنقدر ها هم رویایی نیست.

 

ترس و استرس را در این مقابل این افراد فراموش کنید.

در بعضی مواقع حسادت موجب می شود که فرد در مورد خودش یا رابطه هایش با دیگران، تفکرات منفی و گاها غیر واقعی داشته باشد. به همین دلیل است که اگر شما از او رفتار نادرست یا حرف نامناسبی دیدید، نباید احساس خطر کنید و مضطرب باشید. گاهی اوقات این افراد رفتار ها و یا حرف های شما را به خودشان می گیرد حتی در مواقعی که شما منظوری ندارید و طرف صحبتتان آن ها نیستند.
در مقابل این تفکرات و رفتار های منفی او، تداقعی عمل کردن را کنار بگذارید و سعی کنید به راحتی و آرامی برای او توضیح دهید که قضیه از چه قرار است.

 

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.