اگر شما هم از آن دسته آدم هایی هستید که بدون هیچ دلیلی غمگین و بی حوصله اید، این مقاله را بخوانید تا چند راه حل ساده برای شاد بودن یاد بگیرید.
بعضی آدم ها فکر می کنند که نمی توان عملکرد حافظه را تغییر داد و آن را تقویت کرد اما باید بگوییم که سخت در اشتباهید زیرا می توانید با چند روش ساده این مشکل را برطرف کنید.
راه هایی برای تقویت حافظه:
مویز بخورید.
از گذشته تا به حال مویز یک روش کاربردی برای تقویت حافظه به شمار می رود که برای تقویت عملکردهای مغزی خصوصا در کودکان، به شمار می رود. این ماده غذایی مفید می تواند به عنوان یک میان وعده مغذی در نظر گرفته شود. مویز نوعی کشمش است و از جمله مواد غذایی تقویت کننده حافظه به شمار می روددر احادیث و روایات متعددی هم به نقش مویز در تقویت حافظه و جلوگیری از فراموشی اشاره شده است.
شربت زعفران بنوشید.
گاهی ضعف حافظه به دلیل عدم تمرکز پدید می آید و ربطی به عملکرد مغز ندارد. به روان ساده تر یعنی فرد حافظه خوبی دارد اما برای به ذهن سپردن موضوعات تمرکز لازم را ندارد. در این موارد می توان با بهبود تمرکز انتظار داشت که حافظه هم بهبود یابد. برای تقویت حافظه، زعفران به شکل شربت یا به صورت دمکرده در غذاهای مختلف توصیه می شود.
از مصرف افراطی خرما پرهیز کنید.
با اینکه برخی از مواد غذایی مفید اند و خوردن آن ها توصیه می شود اما خوردن بیش از حد آن هم می تواند به بدن آسیب وارد کند. یکی از این خوراکی ها خرما است که مصرف زیاد از حد و افراطی آن می تواند بر حافظه تاثیر منفی بگذارد. در اینجا باید خاطر نشان کرد که این را هم به یاد داشته باشید که خرمای خشک تاثیر منفی کمتری بر حافظه دارد.
عسل بخورید.
عسل هم از دیگر مواد غذایی است که یکی از فواید فوق العاده ی آن، تقویت حافظه است. برای تقویت حافظه، ناشتا یک قاشق مربا خوری عسل بخورید.
مغز های مختلف بخورید.
به طور کلی مغزها می توانند تاثیر مطلوبی بر عملکرد مغزی داشته باشند. مغزهایی مثل گردو، بادام و فندق تا حدی می توانند سبب افزایش جرم مغز و بهبود برخی عملکردهای مغزی از جمله تقویت حافظه شوند. می توانید مصرف این مواد را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید و تاثیر آن را در حافظه تان مشاهده کنید.
امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.