شاید شما هم تا به حال شنیده باشید که هنگام پرواز باید حتما گوشی را روی حالت پرواز قرار داد. اما آیا دلیل این کار را می دانید؟ اگر جوابتان منفی است، این مقاله مناسب برای شما و پاسخ به سوالتان است.
هواپیما یکی از آن وسیله های حمل و نقل است که سفر کردن با آن نسبت به سفر کردن با بقیه ی وسایل نقلیه به مراتب آسان تر و سریع تر بوده و به همین دلیل هم است که هزینه ی آن هم گران تر می باشد. مسافرت کردن با هواپیما، مانند مسافرت با هر وسیله ی نقلیه ی دیگری نیازمند مراقبت های ویژه ای است. اگر شما هم تا به حال با هواپیما سفر کرده باشید، احتمالا شنیده اید که خلبان و دیگر افراد مسئول از شما می خواهند که گوشی تان را در حالت پرواز قرار دهید. شما باید پس از شنیدن این جمله فورا حالت گوشی تان را تغییر داده و آن را در حالت پرواز قرار دهید. به همین دلیل شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده باشد که دلیل این کار چیست و برای چه باید آن را انجام دهید و اگر آن را انجام ندهید چه اتفاقی می افتد؟؟؟ در ادامه ی این مقاله این موضوع و دلیل آن را به طور کامل برای شما توضیح داده ایم.
چرا باید در هواپیما حالت پرواز را فعال کرد؟
برای مشخص کردن دلیل این کار، ابتدا شما باید بدانید که حالت پرواز و یا هواپیما چیست. حالت پرواز یا " airplane mode " به وضعیتی از تلفن همراه گفته می شود که با فعال شدن آن، گوشی شما خاموش نمی شود و روشن باقی می ماند اما یک سری از ویژگی های و راه های ارتباطی آن مانند تماس ها، پیامک ها و داده های سیم کارتتان به طور کامل قطع می شوند. البته به جز این سه ویژگی گفته شده، ویژگی دیگری غیرفعال نمی شود و شما می توانید از تلفنتان استفاده کنید.
حال اگر بخواهیم برایتان دلیل قرار دادن گوشی روی حالت پرواز یا هواپیما را بگوییم، این است که گوشی های هوشمند و یا هر دستگاه دیگری که به سیم کارت آن متصل می باشد، باعث می شود که در هدفون خلبان و کمک خلبان، صدای گوش خراشی به دلیل تشعشعات ایجاد شود و به همین دلیل باعث می شود که تمرکز خلبان به هم بریزد. این کار در عین سادگی و آسان بودن، بسیار ضروری و مهم می باشد و شما باید حتما گوشی هوشمندتان را روی این حالت قرار دهید تا از ایجاد نویز های اضافی جلوگیری شود.
یکی از خانم های خلبانی به نام " Nikita Schmidt " در این مورد این گونه نقل می کند که: " زمانی که شما گوشی هوشمند خودتان را روی این حالت قرار نمی دهید، در بعضی اوقات، به طور ناخودآگاه موجب می شوید که در هدفون چندین خلبان اختلال به وجود بیاید حتی اگر خودتان هم آن را نخوهید. از سوی دیگر، آن ها هم نمی توانند در این مواقع به شما دوباره هشدار بدهند و انجام این کار فقط یک بار و در ابتدای سفر به شما اعلام می شود. گاهی این تشعشعات، به مقدار 8 وات هم می رسند که برای هر خلبانی آزار دهنده بوده و ممکن است منجر به ایجاد آلودگی رادیویی شود."
امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.