بسیاری از کودکان در شروع به صحبت کردن می کنند که شاید بعضی از آن ها مشکل جدی داشته باشند. در این رابطه ما این مقاله را برای شما گرد آوری کرده ایم.
بر طبق تحقیقات انجام شده، حرف نزدن برخی از کودکان می تواند به دلیل وضعیتی موسوم به selective mutism باشد. این وضعیت یا اختلال به طور کلی نوعی ترس از حرف زدن و یا فوبیای حرف زدن است که در آن کودک وقتی دارد حرف می زند، به یک نقطه خیره شده و عضلاتش سفت می شود. توجه کنید که حالت با خجالتی بودن کاملا متفاوت است.
اکثر این کودکان در محیط خانه و شرایط عادی آن حرف می زنند ولی وقتی که شرایط تغییر می کند، کاملا ساکت می شوند. متخصصان و محققان ادعا دارند که این اختلال معمولا قبل از 5 سالگی شروع می شود ولی ممکن است تا زمانی که کودک به مدرسه می رود، تشخیص داده نشود. این موضوع بیشتر در بچه های دو یا سه زبنه دیده می شود که دلیل آن هم می تواند به دلیل زیاد بودن استرس در زندگیشان باشد. این اختلال مشکلات زیادی در ارتباطات کودک ایجاد کرده و سبب ایجاد مشکل در روند یادگیری او می شود. این سکوت اضطرابی می تواند همراه با دیگر اختلالات مربوط به اضطراب و یا همراه با اوتیسم بروز کند.
راه درمان این بیماری چیست؟
راه درمان این بیماری هم این است که کودک به یک مربی که آشنایی کامل با این بیماری را دارد واگذار شود تا با استفاده از متد ها و تکنیک های مخصوص این بیماری را درمان کند.
امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.