متاسفانه در دنیای امروزی خانم ها علاقه ی زیادی به پوشیدن لباس های تنگ دارند در حالیکه نمی دانند این لباس های تنگ چه آسیبی به آن ها وارد می کنند. برای مطلع شدن از این آسیب ها این مقاله را بخوانید.
متاسفانه در دنیای امروزی خانم ها علاقه ی زیادی به پوشیدن لباس های تنگ دارند در حالیکه نمی دانند این لباس های تنگ چه آسیبی به آن ها وارد می کنند. برای مطلع شدن از این آسیب ها این مقاله را بخوانید.
با عرض پوزش باید به عرض خانم های عاشق لباس های تنگ برسانیم که اگر سلامتیتان برایتان اهمیت دارد، پوشیدن این نوع لباس ها را کنار بگذارید و یا حداقل کمتر کنید. زیرا این لباس ها عوارض جدی بر روی بدن می گذارند و به شما آسیب های بدی وارد می کنند که در ادامه به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم.
عوارض پوشیدن لباس های تنگ:
باعث ایجاد حس خستگی و کوفتگی می شود.
جریان برگشتی خون در اندام های تحتانی ازجمله حیاتی ترین کارکردهای بدن است که برای مثال از ورم زانو جلوگیری می کند. چنانچه این جریان بر اثر پوشیدن لباس های تنگ مختل شود، علائمی نظیر خستگی و کوفتگی در فرد بروز می یابد. تنگی لباس در ناحیه پاها و دور کمر موجب افزایش فشار به قلب برای بازگرداندن خون می شود.
باعث تشدید واریس می شود.
این مورد ذکر شده در زنان بیشتر و شایع تر از مردان است زیرا زنان دارای هورمون پروژسترون هستند که در انبساط غیر طبیعی رگ ها نقش دارد. این وضعیت در زمانی که لباس تنگ بپوشید و گردش خونتان وخیم شود رخ می دهد. بر طبق تحقیقاتی که انجام شد، ثابت شد که حدود 31 درصد از جمعیت خانم ها دارای رگ های واریسی هستند. دیگر چیز هایی که باعث بدتر شدن این وضعیت می شوند عبارتند از: پوشیدن لباس های تنگ، مصرف قرص های ضد بارداری و ایستادن های طولانی مدت و ...
سلولیت را تشدید می کند.
ایجاد سلولیت به دلیل پوشیدن لباس های تنگ نیست اما می تواند عامل بروز علائم ظاهری بد شکل ناشی از این وضعیت باشد و به سرعت آن افزایش بدهد. زیرا تنگی لباس موجب مختل شدن جریان خون و نمایان تر شدن تجمع ناهمگون چربی در ناحیه ران ها می شود.
سبب تنفس ناقص می شود.
اگر لباس بالا تنه تنگ باشد، نمی گذارد که شما به طور کامل تنفس کنید و اگر تبادل گازها و تنفس به صورت درست انجام نپذیرد، باعث می شود تجمع اکسیدان سلول ها سریع تر باشند و در نتیجه سبب پیری زودرس می شود.
کمردرد را به همراه دارد.
یکی از دلایل دردهای کمر و لگن، پوشیدن لباس های تنگ است. بعضی از لباس ها به حدی تنگ هستند که برای فرد در راه رفتن مشکل ایجاد می کنند. این لباس ها باعث کشیدگی عضلات و وارد شدن فشار به مهره ها می شود.
در هضم غذا اختلال ایجاد می کنند.
بعد از غذا خوردن، معده حجیم می شود و دلیل آن هم ترشح اسید های گوارشی است. بنابراین اگر بعد از غذا خوردن لباس تنگ به تن داشته باشید، از حجیم شدن معده جلوگیری می کنید و حتی امکان دارد باعث ایجاد رفلاکس و دیر هضمی هم بشوید. از دیگر مشکلات این لباس ها، یبوست، درد معده و تورم شکم هستند.
عفونت تناسلی را به همراه دارد.
تنگ بودن لباس در ناحیه ی تناسلی، باعث می شود که دما و رطوبت افزایش یابد و سبب اجاد بوی نا مطبوع و عفونت های قارچی شود.
مشکلات پوستی ایجاد می کند.
اگر لباستان خیلی تنگ باشد و قابلیت تنفس نداشته باشد، پوستتان نخواهد توانست تنفس کند و در نتیجه سبب ایجاد قرمزی، خارش و موهای زیر پوستی مخصوصا در ناحیه ی پاها می شوند.
تعریق را افزایش می دهد.
لباس هایی که تنگ هستند، در نواحی تناسلی ، زیر بغل و پا بوهای نامطبوع ایجاد می کنند که اگر این لباس از جنس الیاف مصنوعی مثل پلاستیک باشد، این بو شدید تر می شود و زمینه ی رشد باکتری ها را هم فراهم می کند.
امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.