• جستجو
  • 1403/09/01
شادابی در کار

روش هایی عالی برای شادابی در کار

  • نویسنده سایت
  • روانشناسی
  • پیشرفت و موفقیت
  • 5
  • ‫۵ سال و ۵ ماه قبل، سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ساعت ۲۲:۳۰
به اشتراک بگذارید

 شادابی و سرحالی از آن عادات خوبی است که دسترسی به آن آسان ولی نگه داشتن آن سخت است، چه بسا که سرکار هم باشیم! در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه سرکار شاداب و سرحال باشید.

گاهی اوقات در محل کار به دلیل فشار ها و یا مشکلاتی که از طرف مقام های بالادست وجود دارد، شاداب و سرحال بودن کار سختی است. رفتار های بد، سرزنش ها و نکوهش های مدیران و همکاران گاهی موجب می شود که جو بدی در فضای کاری به وجود بیاید تا حدی که کارمندان از سر کار رفتن بیزار باشند.
اما نگران نباشید، چرا که در این مقاله ما راهکار هایی را به شما معرفی می کنیم تا با عمل کردن به آن ها بتوانید محیط شاداب و پر از انرژی مثبت را برای خودتان و همکارانتان به وجود بیاورید.

 

توصیه هایی برای شادابی در محل کار:

خوش بین باشید.

خوش بینی یعنی که شما حتی در بدترین شرایط هم نگاه مثبت و امیدوارانه ی خود به زندگی را از دست ندهید و آن را حفظ کنید. اگر فرد خوش بینی نیستید، نگران نباشید چرا که خوش بین بودن یک عادت قابل یادگیری است. خوش بینی یکی از عواملی است که باعث می شود شما از شغلتان راضی و از انجام دادن آن خوشحال و راضی باشید.

 

تغییر نگرش بدهید.

بسیاری از کارمندان به دلیل نگرش منفی که نسبت به کارشان دارند، از آن ناراضی و ناخشنود هستند. این افراد همیشه در فکرشان در حال جنگ با خودشان هستند که آیا وجود آن ها برای سازمان یا شرکتی که برای آن کار می کنند، موثر است یا خیر؟ شما می توانید با این ذهنیت که برای شرکت یا اداره تان مفید هستید، به خودتان حس غرور هدیه کنید.

 

قدر شغلتان را بدانید.

توجه داشته باشید که شما از طریق همین شغل پول در میاورید و زندگی تان را می گذرانید و اگر همین شغل را هم نداشتید، در برطرف کردن نیاز های زندگی تان ناتوان بودید. پس قدر شغلتان را بدانید.

 

با دیگران رفتاری صمیمی داشته باشید.

زمانی که شما با بقیه ی همکارانتان صمیمی برخورد می کنید و آن ها را دوست دارید، آن ها هم جذب شما می شوند و همین موضوع باعث می شود بین شما و همکارانتان جوی صمیمی و دوستانه به وجود بیاید و کار کردن بین آن ها برایتان جذاب تر و دلپذیر تر شود.

 

با همکارانتان صمیمی باشید

 

انتقاد کردن به خودتان را کنار بگذارید.

بسیاری از ما آدم ها احساس می کنیم که نباید هیچ اشتباه و خطایی انجام دهیم و به همین دلیل اگر مرتکب خطا یا اشتباهی شویم، احساس شرمندگی و گناه می کنیم در حالی که این کار کاملا اشتباه است.
شما باید از این خطا و اشتباه درس بگیرید و از آن درجهت پیشرفت خود کمک بگیرید. انتقاد های منفی به خودتان را دور بریزید و سعی کنید برای هر موفقیت کوچکی خودتان را تحسین و تشویق کنید.


نسبت به همکارانتان نرمش و گذشت داشته باشید.

اگر کسی از همکارانتان شما را آزرد یا رنجاند، او را ببخشید، نه برای این که رابطه تان با او خراب می شود بلکه برای این که کینه و ناراحتی باعث اثراتی منفی بر زندگی شما می شود.

 

پشتیبان خودتان باشید و از خودتان حمایت کنید.

وقتی فردی زیر فشار های روانی و انتقادات تند دیگران است، کمتر احساس شادی می کند. معمولا افراد در مواقعی که با انتقادات و سرزنش های دیگران مواجه می شوند، مکان را ترک می کنند و یا سکوت می کنند در حالی که این کار کاملا اشتباه است و شما نباید در مقابل انتقادات و سرزنش های بی دلیل نا امید شوید بلکه باید از خودتان حمایت کنید تا اعتماد به نفستان هم افزایش پیدا کند.


از شایعه سازی دوری کنید.

درست کردن شایعه، موجب از بین رفتن روابط بین شما و همکاراتان شده و اتحاد و اعتماد بین شما و همکارانتان را از بین می برد. شایعه سازی نه تنها هیچ اثر مثبتی ندارد، بلکه باعث به وجود آمدن خصومت و کینه می شود و موجب می شود دیگران نسبت به شما بدبین شوند. آدمی که برای دیگران شایعه می سازد، دلیل ندارد که روز بعد علیه شما شایعه سازی نکند، پس نه تنها خودتان از شایعه سازی دوری کنید، بلکه اجازه ندهید دیگران هم برای دیگر افراد شایعه بسازند.

منتظر تغییر باشید و برای آن خودتان را آماده کنید.

زمانی که تغییراتی مانند فنی آوری های جدید، کوچک سازی مجموعه، تغییر قوانین و ... در شرکتی به وجود می آید، کارمندان آن شرکت بیشتر از هر زمان دیگری در معرض خطر و تغییرات قرار می گیرند و به همین دلیل هم برخی از آن ها که برای این تغییرات آماده نبوده اند، دچار احساس خطر و استرس می شوند. پس خودتان را آماده ی هر گونه تغییری در شرکت کنید.

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.