• جستجو
  • 1403/02/10
از بین بردن بوی بد دهان

درمان بوی بد دهان

  • نویسنده سایت
  • سلامت
  • دانستنی های سلامت
  • 10
  • ‫۵ سال و ۵ ماه قبل، پنج شنبه ۱ آذر ۱۳۹۷، ساعت ۱۷:۰۵
به اشتراک بگذارید

در این مقاله با توجه به آیات و روایات ذکر شده از ائمه معصومین ، چندین روش برای درمان بد دهان آمده است که می توانید آنها را مخصوصا در ماه مبارک رمضان امتحان کنید.


سُعد

اما صادق (ع) فرمود : در اُشنان ( نوعی گیاه شوینده ) خود سعد قرار دهید ، زیرا دهان را خوش بو و عمل همبستری را زیاد می کند .


در روایت آمده است : امام کاظم (ع) وقتی دهانشان را با اشنان می شستند ، آن را وارد دهان می کردند ، کمی می جویدند و دور می انداختند .


پیاز

امام صادق (ع) فرمود : پیاز دهان را خوش بو و کمر را تقویت و پوست را نازک می کند .


ما می دانیم پیاز دهان را بدبو می کند ، اما چون میکروب کش است دهان را از میکروب ها پاک می کند و باعث خوش بویی آن می گردد .


امام صادق (ع) در روایتی دیگر فرمود : پیاز بخورید زیرا سه خصلت دارد ؛ دهان را خوش بو ولثه را تقویت و آب مرد و عمل همبستری را زیاد می کند .


خوردن تره

امام صادق (ع) فرمود : تره بخورید زیرا چهار خاصیت دارد ، دهان را خوش بو و باد را طرد و بواسیر را قطع می کند ، و باعث ایمنی از جذام است برای کسی که در خوردن آن مداومت می کند .


آب ولرم

 در روایت آمده است : پیامبر(ص) با حلوا ( شیرینی ) افطار میکردند و اگر خلو نبود با قند یا خرما و اگر هیچ کدام از اینها نبود با آب ولرم افطار می نمودند و می فرمودند " آب ولرم معده را پاکسازی می کند و دهان را خوش بو می نماید و دندان ها را تقویت می گرداند .


باد روج

بادروج جزء سبزی ها است و در روایات به آن سفارش شده است .

در روایت آمده است : امیر المؤمنین (ع) از بادروج خوشش می آمد.


از فردی که با امام صادق (ع) بر سر یک سفره حاضر بوده ، روایت شده است :

امام (ع) فرمودند : باد روج بیاورند ... آنگاه فرمودند غذایت را با بادروج ختم کن ، زیرا غذای قبلی را تا جایی که بدن بتواند از آن استفاده کند هضم می نماید و اشتها را برای بعدی باز میکند و سنگینی غذا را برطرف می نماید و باد گلو و بوی دهان را خوشبو می کند .


نام دیگر بادروج در روایات « حوک » است ، بادروج نوعی ریحان یا ریحان کوهی است و تخم آن همان تخم شربتی رایج است ککه به تخم ریحان شباهت دارد و تفاوت شان این است که تخم ریحان درشت تر است.


متأسفانه اکنون خودگیاه بادروج رایج و شناخته شده نیست و فقط از تخم آن در تهیه شربت یا برخی داروها استفاده می کنند بعضی می گویند همان پونه کوهی است و برخی دیگر نیز معتقدند همان بادرنج یا بادرنجبویه است ، در کتب فارسی معادل آن باد رنگ است .


حوک

حضرت امیر(ع) فرمود : پیامبر(ص) از میان سبزیجات حوک را دوست داشتند .

امام صادق (ص) فرمود : این سبزی پیامبران است و هشت خاصیت دارد : غذا را هضم و راه بسته شده را باز می کند ، باد گلو و دهان را خوش بو می نماید و سبب اشتها می شود .


حضرت علی (ع) فرمود : پیامبر(ص) به بادروج نگاه می کردند و فرمود : این همان حوک است ، همانا می بینم که دربهشت روییده است .


با توجه به این روایت بادروج و حوک هردو یکی هستند و روایات آنها برای هم قابل استفاده است .


روایت دیگری آمده است : محبوب ترین سبزی نزد پیامبر(ص) بادروج است .


همچنین در روایت دیگری آمده است : درباره حوک از امام صادق (ع) پرسیده شد امام فرمود : مردم آن را دوست دارند ، زود می گندد و کرم می افتد و همان بادروج است .

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.