• جستجو
  • 1403/09/01
تاثیر پوشیدن لباس با رنگ های مختلف

تاثیر پوشیدن لباس با رنگ های مختلف

  • نویسنده سایت
  • مد و پوشاک
  • نکات مد و پوشاک
  • 7
  • ‫۵ سال و ۱۰ ماه قبل، یک شنبه ۹ دی ۱۳۹۷، ساعت ۱۱:۰۰
به اشتراک بگذارید

رنگ ها تاثیر زیادی بر بدن گذاشته و جلوه های متفاوتی به شما می دهند. در این مقاله از سایت یاربانو تاثیر پوشیدن چند رنگ را برای شما بازگو می کنیم. با ما همراه باشید.

تاثیر پوشیدن رنگ های مختلف:

تاثير پوشيدن لباس زرد رنگ بر بدن:

بر طبق تحقیقات انجام شده، این رنگ برای درمان ناراحتی های روده مفید می باشد و همچنین باعث افزایش سوخت و ساز بدن هم می شود. رنگ زرد، تاثیر زیادی بر ذهن انسان دارد و همچنین موجب می شود که برای از بین بردن ناملایمات روحی و یاس و نا امیدی مفید باشد. رنگ زرد به انسان امید به زندگی می دهد.
علاوه بر این ها، رنگ زرد باعث می شود که خوش بینی و اعتماد به نفس در فرد افزایش یابد. اندام های زیادی تحث تاثیر این رنگ قرار دارند مانند: سیستم عصبی، معده، روده ها، دستگاه هاضمه و كلیه‌ ها که اگر مشكلی در آنها پیش آید، می توان به‌ وسیله رنگ زرد می توان مشكل را برطرف کرد.

تاثیر لباس زرد رنگ

 

تاثير پوشيدن لباس آبی رنگ بر بدن:

یکی از آرامش بخش ترین رنگ ها در طبیعت رنگ آبی می باشد که به کار بردن این رنگ در محیط زندگی موجب کمک به درمان بی خوابی می شود. به اعتقاد متخصصان رنگ درمانی رنگ آبی برای درمان برخی از اختلالات دستگاه تنفسی مثل آسم و تنگی‌نفس نیز مناسب است. این رنگ باعث تحریک انرژی حیاتی بدن شده و قدرت و ایمنی بدن را هم افزایش می دهد. درمانگران رنگ درمانی باور دارند که رنگ آبی برای افرادی که بسیار سریع دچار حالاتی مثل هیجانات عصبی و استرس می شوند، بسیار مفید بوده و توانایی تنظیم فشار خون و ضربان قلب را هم درد. استفاده کردن از رنگ آبی در محیط خانه و برای دکوراسیون، باعث می شود که از لحاظ روحی فضای مناسب و آرامش بخش و ریلکسی به وجود بیاید.

متخصصان یوگا هم اعتقاد دارند که رنگ آبی مدیتیشن و انبساط روح است. این رنگ می تواند ضمیر نا خودآگاه انسان را فعال کرده و روحیه ی آرامش، از خود گذشتگی و صمیمیت را در فرد افزایش می دهد.

تاثیر لباس آبی رنگ

 

تاثير پوشيدن لباس نارنجى رنگ بر بدن:

رنگ نارنجی از آن دسته رنگ هایی است که موجب ایجاد شدن نشاط و شادمانی در افراد می شود و بر طبق نظر روان شناسان و روان پزشکان، برای درمان افسردگی به افرادی که افسرده هستند توصیه می شود. بر طبق اعتقاد درمانگران رنگ درمانی، رنگ نارنجی تنظیم کننده ی عملکرد و فعالیت ریه ها در بدن بوده و باعث درمان بسیاری از اختلالات تنفسی مثل آسم و برونشیت و بیماری های دیگر می شود.
این رنگ یکی از رنگ هایی است که درمانگران طب سنتی هند و یوگا از آن برای ایجاد اندیشه‌های متعالی و تصویرهای ذهنی مثبت در شاگردان و مراجعه کنندگان خود بهره می برند. این رنگ سنبل تعادل، موفقیت، شادکامی و اراده است.

تاثیر لباس نارنجی رنگ

 

تاثير پوشيدن لباس سبز رنگ بر بدن:

رنگ سبز یک ترمیم کننده ی قوی سلول های عضلانی، استخوان ها و سایر بافت های شبیه به آن می باشد. خواص ویژه ی این رنگ برای ترمیم بافت های آسیب دیده ی عضلانی فوق العاده است و یکی از دلایلی که بانداژ بستن دست و پای شکسته، سبز رنگ می باشد هم همین موضوع است.

علاوه بر این ها، رنگ سبز با چاکرا های قلب هم ارتباط دارد و به همین دلیل، باعث تنظیم شدن انرژی های حیاتی در قلب شده و  حساسیت‌ ها و احساسات انسان را تحت‌تاثیر خود قرار می ‌دهد. به اعتقاد درمانگران رنگ درمانی، رنگ سبز متعادل کننده رشد انسان است و خاصیت تسکین دهنده و آرامش بخش دارد. همچنین قابل ذکر است که رنگ سبز به کنترل کردن فشار خون در بدن کمک کرده و باعث از بین بردن خستگی های مزمن و اختلالات خواب می شود.

تاثیر لباس سبز رنگ

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.