انتخاب ضروریات اهمیت زیادی در ساده سازی کارها دارد . باید قبل از ساده سازی ، کارهای ضروری را بر اساس اولویت انجام آنها انتخاب کنید .
در غیر این صورت ، قبل از این که مطمئن شوید کارهای مهم را انتخاب کرده اید ، فقط بعضی از کارها را از لیست تان کنار می گذارید .
چگونه متوجه می شوید چه کاری ضروری یا غیر ضروری است ؟ این نکته بسیار مهم است . وقتی آن را بدانید بقیه ی کارها آسان می شود .
وقتی بدانید چه کارهایی ضروری است ، می توانید پروژه ها ، جریان اطلاعات وارده ، تعهدات و به هم ریختگی هایتان را کاهش بدهید . فقط لازم است کارهایی را که ضروری نیست حذف کنید .
درست مانند آن جوک قدیمی که می گوید : چگونه مجسمه ی یک فیل را می تراشید ؟ فقط همه قسمت هایی را که شبیه فیل نیست می تراشید . بسیار خب ، پس اول باید بدانید که اصلا فیل چه شکلی هست .
کارهای خود را مقدم بدانید
بسیاری از روش های افزایش بازدهی به شما می گویند که کارهایی را بر عکس انجام بدهید : می گویند بدون تلاش برای این که بفهمید چه کارهایی را باید انجام بدهید به سرعت همه ی کارها را انجام بدهید . این روش ها به شما می گویند که چگونه کارهایتان را سریع انجام بدهید و چه طور از پس توده ی تکالیف و اطلاعاتی که به طرف شما سرازیر می شوند برآیید . ولی در این روش ها برای تفاوت قائل شدن بین کارهای مهم و کارهای بی اهمیت راهکاری وجود ندارد ،بنابراین به جایی می رسید که هر کاری به شما واگذار می کنند انجام می دهید . این روش شما را گرفتار جریان کارها و اطلاعاتی می کند که به طرفتان سرازیر می شود ، به زبان دیگر گرفتار درخواست ها یا هوس های دیگران می شوید .
در عوض باید قبل از انجام دادن هر کاری از خودتان بپرسید که آیا این کار ضروری است ؟ یا از خود بپرسید که امروز ، این هفته ، امسال یا در کل زندگی تان چه کاری می خواهید انجام بدهید ، از خود بپرسید چه کار ضروری است . ممکن است تصمیم بگیرید بعضی ایمیل ها را جواب بدهید یا این ماه با بودجه ی محدودتان چیز خاصی بخرید یا میز تحریر و خانه ی خود را مرتب کنید ، از خود بپرسید ضروریات زندگی شما چه هستند .
این کار یعنی مقدم دانستن کارهای خودتان ؛ در نتیجه به جای آن که کارهای خودتان را کنار بگذارید ، کارهای ضروری را تشخیص می دهید و سپس آن را به نتیجه می رسانید .
امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.