• جستجو
  • 1403/01/10
دلایل لاغر نشدن

چرا لاغر نمی شوم؟

  • نویسنده سایت
  • سلامت
  • ورزش و تناسب اندام
  • ‫۵ سال و ۵ ماه قبل، جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۱۸:۲۲
به اشتراک بگذارید

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که مدت ها رژیم گرفته اید و سخت ورزش کرده اید ولی لاغر نشده اید. این امر می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد که ما راه غلبه بر برخی از آن ها را برایتان میگوییم.

عادت های نادرست و راه های غلبه بر آن:

کار کردن زیاد و استراحت نکردن:

اگر کار شما موقعیتی ایجاد میکند که مجبورید ساعت ها را پشت میز و یا پشت کامپیوتر بنشینید و روی کارتان تمرکز کنید، بدانید که باعث می شوید تا بدنتان از انتشار آنزیم‌هایی که با چربی‌ها مبارزه می‌کند و بنام لیپاز شناخته می‌شوند جلوگیری کند. به همین دلیل سعی کنید پس از هر 1 ساعت کار کردن از جایتان بلند شوید و کمی تحرک داشته باشید و حرکات کششی را انجام دهید تا سوخت و ساز بدنتان افزایش یابد.

 

نخوردن غذای کافی و مناسب و ارتباط آن با چاقی:

بعضی از خانم ها به اشتباه فکر می کنند که اگر غذای کمتری بخورند، لاغر می شوند در حالیکه این موضوع می تواند کاملا نتیجه ی عکس داشته باشد زیرا وقتی بدن انرژی و کالری کافی را دریافت نکند، سیگنال هایی برای صرفه جویی در استفاده کالری به مغز ارسال می کند که در نتیجه سوخت و ساز بدن کند می شود و باعث می شود چربی ها ذخیره و به جای آن ها از عضله ها برای تولید انرژی بدن استفاده شود. پس حواستان باشد که در کم غذا خوردن، زیاده روی نکنید.

 

زیاده روی در خوردن برنج سفید:

یکی از دلایل عمده ی چاق بودن و اضافه داشتن ایرانی ها این است که برنج زیاد مصرف می کنند. بر طبق تحقیقات انجام شده افرادی که برنج سفید یا نان سفید بیشتری در رژیم غذایی خود دارند در هر سال ۱۰ میلی متر دور شکمشان بیشتر از گروه دیگر افزایش پیدا می کند. پس سعی کند برنج کمتری مصرف کنید و اگر شب ها هم برنج می خورید، رژیم غذایی خود را عوض کنید.

 

استفاده نکردن از فلفل قرمز و تند در غذاها:

فلفل می تواند اشتهای شما را در مقابل خوردن غذا ها و خوراکی های ترش  و شیرین و شور کاهش دهد و سوزاندن کالری را بیشتر کند.

 

نخوردن ماست:

خوردن ماست به دلیل وجود چربی و پروتئین این محصول لبنی نقش زیادی در سوزاندن چربی دارد.

 

نجویدن غذا به اندازه ی کافی:

جویدن بیشتر غذا باعث می شود، مایعات گوارشی بیشتری تولید شود و انسان زودتر احساس سیری کند.

 

نداشتن خواب کافی و مناسب:

بر طبق تحقیقات انجام شده، نخوابیدن به اندازه ی کافی ژن های بدن را تشویق به افزایش وزن می کند. بر عکس این موضوع، خوابیدن بیشتر از ۹ ساعت هم همین اثر را روی بدن دارد. بنابراین استراحت بسیار مهم است، پس نباید آنرا بی‌اهمیت جلوه دهید و نادیده‌اش بگیرید.

 

داشتن استرس زیاد در طول روز:

استرس، باعث می شود که هورمون «کورتیزول» در رگ های خونی ترشح شود که نتیجه آن  هم این است که بدن چربی در اطراف شکم را ذخیره کند و سلول های چربی هم بزرگتر شوند. پس اگر سعی دارید که لاغر شوید، استرس را کنار بگذارید و راحت باشید.

 

گوش نکردن به موسیقی هنگام ورزش:

موسیقی یکی از راه های ایجاد انگیزه در فرد هنگام ورزش کردن است. به این ترتیب که تند تر شدن ریتم آهنگ، تند تر شدن حرکات را به همراه دارد و می تواند به راحتی به شما کمک کند تا مدت زمان بیشتری را ورزش کنید و احساس خستگی کمتری داشته باشید.

 

مصرف نکردن پروتئین به اندازه ی کافی:

مصرف پروتئین کافی احساس سیری را در شما افزایش می دهد و باعث می شود تا در طول روز کمتر احساس گرسنگی داشته باشید.

 

مشکلات تیروئید:

تیروئید یکی از قسمت های بدن است که عملکرد آن تاثیر زیادی  بر افزایش یا کاهش سوخت و ساز بدن دارد. گاهی ممکن است شما همه ی علائم تیروئید را نداشته باشید ولی به کم کاری تیروئید دچار باشید. پس آزمایش دادن را فراموش نکنید.
 

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.