• جستجو
  • 1403/01/10
نورپردازی اتاق خواب

نور پردازی اتاق خواب

  • نویسنده سایت
  • دکوراسیون و چیدمان
  • اتاق خواب
  • 3
  • ‫۵ سال و ۷ ماه قبل، یک شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۷، ساعت ۱۵:۴۱
به اشتراک بگذارید

هدف اصلی در یک اتاق خواب دست یافتن به نور پس زمینه ای لطیف و عاری از درخشش و بدون خیره کردن چشم است . بنابراین نور پردازی باید طوری طراحی شود که نه تنها موجب آرامش بلکه مطابق میل و شخصیت شما نیز باشد . 

هر فضایی از خانه شما به تناسب فعالیت و هدف استفاده سبکی از نورپردازی را می پذیرد . در هنگام نور پردازی اتاق خواب هماهنگی نور با اندازه و فضای اتاق را رعایت کنید . واضح است که متراژ اتاق در تعیین میزان مورد نیاز در منبع نوری حرف اول را می زند پس با انتخاب گوشه ها و تنظیم درست انعکاس برای افزایش جلوه حد تعادل را رعایت کنید . بهترین نوع نورپردازی ، نورپردازی انعطاف پذیر و قابل کنترل با استفاده از دیمر است . با این وسیله می توانید متناسب با شرایط و زمان های مختلف ، میزان نور مورد نیاز خود را در اتاق به وجود آورید . 


طراحان معمولا نور ملایم را برای شب انتخاب می کنند در صورتی که وجود نور قوی در طول روز نیز باید مد نظر باشد . در هنگام نورپردازی اتاق خواب ابتدا باید فضای مناسبی را برای خوابیدن در نظر بگیرید و سپس نورپردازی برای اتاق خواب را بر اساس فعالیت هایی نظیر مطالعه و تماشای تلویزیون در درون اتاق خواب و …. طراحی کنید . در اتاق هایی که وسعت زیاد آنها است ، نورپردازی عمومی کاربردی ،  اغلب به وسیله ی چراغ ها تامین شده و همیشه به وسیله ی نورهای کنار تخت و به طور جداگانه کنترل می شوند.


 در فضاهای محدود و فضاهای داخلی مدرن، نورپردازی بالاتاب در یک بخش اتاق می تواند راه حل مناسبی باشد که شاید به پدید آمدن حوضچه ای از نور منجر شود. در صورت وجود کمد در اتاق خواب می توان درها را با نورهای پایین تاب مخفی ، جلوه داد . در برخی موارد می توان از نورهای پایین تاب کم درخشش بر سرتختیِ گران قیمتِ اتاق بهره گرفت . نتیجه ی به کارگیری این تکنیک فوق العاده است، اما فراموش نکنید که برای کنترل نورها کلید جداگانه ای در نظر بگیرید تا بتوانید برای پرهیز از تابش مستقیم، هنگام خواب آنها را خاموش کنید. می توان با استفاده از منابع نور رشته ای در زیر کمد یا خودِ تخت خواب منبع نوری شناور به وجود آورد . چنین نوری به ویژه به عنوان نور شب از اثرگذاری خاصی برخوردار است. هدف از نورپردازی موردی در اتاق خواب ، مطالعه در رختخواب است . اگر منبع چنین نوری چراغ رومیزی یا دیواری باشد ، ارتفاع لبه ی پایینی نورگیر چراغ باید در حدود شانه ی انسان باشد اگر ارتفاع کمتر از این مقدار باشد ، نور نامناسب لامپ ، چشم شما را خواهد زد. چراغ دیواری دسته گردان گزینه ی عملی تری ست زیرا بر اساس نیاز انسان قابل تنظیم است . شکل دیگری از منابع نور کنارتختی که به مُد روز نیز بدل شده لوستر است. این منبع از نظر مشخصات مکان نصب از قوانین مشابه نورگیر چراغ های رومیزی، پیروی می کند .شاید کاربردی ترین راه حلی که می تواند به لوستر ها یا چراغ های کنارتختی اضافه شده و مکمل نور آنها باشد ، منابع ال.ای.دیِ. دیواریِ منعطف است . چراغ های موضعی بهترین نور پردازی پس زمینه را برای اتاق فراهم می کند، که بهتر است علاوه بر یک یا دو چراغی که در فضای اتاق موجود است در هر طرف تخت خواب نیز یک چراغ قرار داده شود .
در ادامه نمونه ای از نور پردازی ها را خواهیم دید .

 

نورپردازی اتاق خواب

 

نورپردازی اتاق خواب

 

نورپردازی اتاق خواب

 

نورپردازی اتاق خواب

 

نورپردازی اتاق خواب

 

نورپردازی اتاق خواب

 

نورپردازی اتاق خواب

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.