• جستجو
  • 1403/01/30
وضع حمل

ورود به بیمارستان و مقدمات وضع حمل

  • نویسنده سایت
  • مادر و کودک
  • قبل از زایمان
  • 3
  • ‫۵ سال و ۳ ماه قبل، دو شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۷، ساعت ۲۲:۰۱
به اشتراک بگذارید

مادرانی که برای اولین بار به بیمارستان و یا زایشگاه جهت وضع حمل می روند ، دچار دلهره می شوند 

این امر شاید هم بی دلیل نباشد ، زیرا وارد شدن در محیط نامانوس و ناآشنای بیمارستان و برخورد با پزشکان و پرستارانی که لباس های هم شکل پوشیده و ماسک و کلاه بر سر دارند ، ابتدا ترس و نگرانی را در آنان به وجود می آورد ولی به تدریج که با محیط بیمارستان آشنا می شوند وقتی احساس می کنند آرامتر می شوند و اطمینانشان بیشتر می شود .


مجهز بودن بیمارستان و یا زایشگاه به کلیه وسایل لازم برای زایمان و وجود ماماهای پر تجربه و حاضر بودن پزشک معالج و متخصص بیهوشی برای مقابله با هر گونه عارضه و یا خطر ، این امکان را به مادر می دهد که ترس را از خود دور کند و با خیالی راحت در انتظار تولد نوزاد خود باشد . 

 

آنچه در بیمارستان می‌گذرد

بعد از آن که محقق شد که دردهای زایمانی واقعی به وجود آمده و زمان وضع هم فرا رسیده است ، شما را به اتاق مخصوصی راهنمایی می کنند و لباس هایتان را بیرون می آورند و روپوشی تمیز و راحت به تن شما می پوشانند و سپس پرستار تعداد ضربان نبض و فشار خونتان را کنترل و ثبت می‌کند و در صورت لزوم مقداری از ادرار شما را برای آزمایش نگاه می دارد . 
در صورتی که در بیمارستانهای دولتی  وضع حمل می کنید ، از نظر آشنایی به سوابق و وضع شما ،بعضی از اطبا که دوره کارآموزی خود را می‌گذرانند و انترن نامیده می شوند پیرامون آبستنی های قبلی ، ساعت شروع درد و کیفیات آن ، زمانی که کیسه پاره شده است ، نوع زایمان و سرانجام وضع نوزاد و وزن آن بعد از تولد سوالاتی می نمایند . در تمام مدتی که در اتاق خود هستید هیچ کاری جز با دستور پزشک و یا مامای مسئول انجام نمی دهید .


برای اینکه معلوم شود چه موقعی وضع حمل می کنید  و یا پیشرفت زایمان شما چگونه است ، ممکن است چندین بار از راه مقعد و یا از داخل (واژن) معاینه بشوید . البته به خاطر داشته باشید در هر موقعی که معاینه می شوید ، برای این که درد و ناراحتی به وجود نیاید تا حد امکان خود را شل و آرام نگاه دارید و گاهی حتی لازم می شود که در موقع شروع درد نیز معاینه شوید ، بنابراین خود را ناراحت نکنید و یا بی جهت فریاد نکشید . تا زمانی که هنوز وضع حمل نکرده‌اید صدای قلب جنین به وسیله ی گوشی های مخصوص کنترل می شود . اگر ضربان قلب نوزاد به عللی  کند و یا نا منظم شود ، ممکن است برای جلوگیری از بروز خطر ، اکسیژن را از راه لوله ای که وارد بینی تان می کنند به شما بدهند .از این کار وحشت نکنید زیرا اکسیژن از راه خون مادر وارد بدن جنین می‌شود و کمبود اکسیژن را که سبب نامرتبی و کندی ضربان قلب شده جبران می‌نماید . اگر با وجود دادن اکسیژن به مادر ، ضربان قلب جنین منظم نشد ، آنگاه باید زایمان را هرچه زودتر توسط عمل سزارین و یا فورسپس انجام داد .


در مورد خوردن غذا یا آشامیدنی ، سعی کنید که معده خود را قبل از زایمان خالی نگه دارید  و جز با دستور پزشک از خوردن هر نوع غذا و آشامیدنی خودداری کنید ، زیرا گاهی که وضع غیرطبیعی پیش می آید به شما بیهوشی می دهند و در این صورت اگر غذا خورده باشید ممکن است استفراغ کنید و خدای ناکرده عوارض خطرناکی برای شما ایجاد گردد .

 

چگونه وضع حمل انجام می گیرد ؟

 وضع حمل عبارت است از خارج شدن نوزاد و جفت از رحم مادر و گذشتن آنها از مجرای زایمانی . وضع حمل ، از ساعتی که درد شروع می شود تا موقعی که نوزاد متولد می شود سه مرحله مختلف دارد :

مرحله اول :  از شروع درد و باز شدن تدریجی دهانه رحم تا اتساع کامل آن

مرحله دوم : از اتساع کامل دهانه رحم تا تولد نوزاد

مرحله سوم : از تولد نوزاد تا خارج شدن کامل جفت و جمع شدن رحم 

امتیاز شما به مطلب چقدر است ؟

  • 0

  • 0

  • 0

بدون نظر

امکان ارسال نظر برای این مطلب وجود ندارد.